11 Şubat 2013 Pazartesi

LABNE KREMALI PASTA



BAL ARISI MELİSİMLE SÜSLEDİĞİMİZ ORTAK YAPIM BAŞARILI BİR ÇALIŞMA :) KREMŞANTİNİN AĞIRLIĞINI HAFİFLETECEK BİR KREMA BULDUM :)PEYNİR AROMALI HAFİF BİR LEZZET ÇİLEK VE ÇİKOLATA İLE BERABER GÜZEL BİR ÜÇLÜ OLDULAR :)

MALZEMELER

1 ADET KAKAOLU HAZIR PANDİSPANYA
1 SU BARDAĞI SÜT + 1 ÇORBA KAŞIĞI TOZ ŞEKER

250 GR PINAR LABNE PEYNİRİ
1/2 PAKET KREM ŞANTİ
1 ÇAY BARDAĞI DR. OETKER PUDRA ŞEKERİ ( ŞEKER MİKTARI SİZİN DAMAK TADINIZA KALMIŞ)
KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRANMIŞ ÇİLEK PARÇALARI YADA İSTENİLEN BAŞKA MEYVE
DAMLA ÇİKOLATA

HAZIRLANIŞI
PANDİSPANYANIN HER YERİ EŞİT MİKTARDA ŞEKERLİ SÜT İLE ISLATIR.ÇOK FAZLA ISLATMAYALIM Kİ KEK ERİMESİN :)) LABNE PEYNİRİ,KREM ŞANTİ VE PUDRA ŞEKERİ ÇIRPMA KABINA ALIP MİKSER İLE ÇIRPALIM GÜZEL KOKULU VE PUF PUF BİR KREMA OLACAK.KREMANIN YARISINI KEKİN İÇİNE SIVAYALIM.İSTENİLEN MALZEMELERİ EKLEYELİM.KALAN KREMA İLE PASTAYI SIVAYALIM.BİR KAÇ SAAT DOLAPTA DİNLENDİKTEN SONRA SERVİS YAPALIM.

AFİYET OLSUN ...

Hiç yorum yok: