MALZEMELER
1 SU BARDAĞI MAŞ FASULYESİ
2 DAL TAZE SOĞAN
1 ER TUTAM MAYDANOZ,DERE OTU,NANE
1 ADET KIRMIZI BİBER
2-3 ÇORBA KAŞIĞI KONSERVE MISIR
5-6 ADET KORNİŞON TURŞU
1 ADET LİMON
ZEYTİNYAĞ
TUZ
HAZIRLANIŞI
MAŞ FASULYESİNİ 1 GECE ÖNCEDEN SUDA BEKLETİN.İYİCE ŞİŞSİN.ERTESİ GÜN SUYUNU SÜZÜP TEMİZ SU EKLEYİP KAYNATIN.DÜDÜKLÜ TENCEREYE KOYMAYIN SAKIN BİR ANDA DAĞILABİLİR.ORTA ATEŞTE YAVAŞ YAVAŞ HAŞLAYIN.HAŞLANAN FASULYELERİ TEL SÜZGEÇ İLE SÜZÜN.SOĞUMAYA BIRAKIN.SALATA MALZEMELERİNİ İNCE İNCE KIYIN.DERİN BİR KASEDE TÜM MALZEMEYİ EKLEYİP KARIŞTIRIN.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder