NE ŞİRİN NE GÜZEL NE HARİKA BİR LZEETTİR BU NASILDA HAVALI JANJANLI BİR İSMİ VAR :))) KEREVİZİ ÇİĞ YADA PİŞMİŞ ÇOK SEVERİM.KOKUSUNA BAYILIRIM.YEMEKLERDE 5 ÇAYINDA GÖRÜNTÜSÜ VE LEZZETİ İLE GÖZ KAMAŞTIRACAK BİR LEZZET, DENEMEDİYSENİZ MUTLAKA DENNEYİN :)
MALZEMELER
1 ADET KEREVİZ
1 ADET EKŞİ YEŞİL ELMA
2 ÇORBA KAŞIĞI MAYONEZ
3 ÇORBA KAŞIĞI YOĞURT
TUZ
PORTAKAL
HAZIRLANIŞI
SOYULMUŞ KEREVİZ VE ELMAYI RENDELEYİN.MAYONEZ,YOĞURT VE TUZ EKLEYİP KARIŞTIRIN.PORTAKALI ORTATAN KESİP ALT KISIMLARINI BIÇAKLA TABAKTA DÜZ DURMASI İÇİN İNCŞEKİLDE KESİN.SALATAYI PORTAKAL ÇANAKLARINA ÇORBA KAŞIĞI İLE YERLEŞTRİRİN.İSTERSENİZ İRİ ÇEKİLMİŞ CEVİZ İLE SÜSLEYİN.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder