11 Nisan 2012 Çarşamba

SÜTLÜ VE TAHİNLİ KEMAL PAŞA




BEN KEMAL PAŞA TATLISNI HİÇ SEVMEM.RAHMETLİ BABACIM PEK SIK YAPARDI BİRDE ŞERBETİNİ İÇERDİ ONDAN MIDIR NEDİR BİR TÜRLÜ SEVEMDİM.TAKİİİ HAFTA SONU GELEN ARKAŞDALARIM GELİRKEN GETİRDİKLERİ BU DEĞİŞİK KEMAL PAŞA TATLISNA KADAR :)) KAYINVALİDESİ YAPMIŞ ELLERİNE SAĞLIK PEKDE GÜZE YAPMIŞ HEMEN ARADIK TARİFİ ALDIK.VE BENNNN HEMEN UYGULADIM.DENENMESİNİ TAVSİYE EDERİM.


MALZEMELER


1 PAKET KEMAL PAŞA TATLISI


1 LT SÜT


1,5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER


TAHİN VE SÜSLEMEK İÇİN HİNDİSTAN CEVİZİ,FINDIK ,CEVİZ,TOZ ANTEP FISTIĞI YADA SADE HANGİSİNİ İSTERSENİZ .


HAZRLANIŞI


SÜT VE ŞEKERİ GENİŞ BİR TENCEREDE ŞEKER ERİYİP KAYNAYANA DEK KAYNATALIM.KEMAL PAŞALARI EKLEYİP 15 DAKİKA KADAR PİŞİRELİM.ŞİŞTİKLERİNDEN VE PİŞTİKLERİNDEN EMİN OLDUKTAN SONRA GENİŞ BİR BOCAMA BOŞALTALIM.SOĞUYAN TATLIMIZI SERVİS TABAĞINAALIP ÜZERİN TATLI KAŞIĞI İLE TAHİN DÖKELİM VE SÜSLEYELİM.


AFİYET OLSUN..


Hiç yorum yok: