11 Nisan 2012 Çarşamba

SOSLU MISIR



BARDAKTA MISIRDAN SONRA TABAKTA MISIR GELDİİİİİİİ :)) YEMEKLERİN YANINDA ÇOK LEZZETLİ BİR GARNİTÜR MUTLAA DENEMENİİ TAVSİYE EDERİM.


MALZEMELER


1 KUTU KONSERVE MISIR

1 ÇORBAKAŞIĞI MARGARİN

BİRER TUTAM ARZU EDİLEN TÜM BAHARATLAR

2-3 ÇORBA KAŞIĞI SOYA SOSU


HAZIRLANIŞI


YIKANAN MISIRLAR SÜZÜLÜR,MARGARİN TAVADA ERİTİLİR.MISIRLAR EKLENİR KAVURMA İŞLEMİ YAPILMADAN BİR İKİ KEZ KARIŞTIRILIR.İSTENİLEN BAHARATLAR EKLENİR.EN SON SOYA SOSU EKLENİR VE OCAKTAN ALINIR.SICAK SICAK SERVİS YAPILIR.


AFİYET OLSUN.


NOT : KESİNLİKLE TUZ EKLEMEYİN SOYA SOSU ZATEN TUZLUDUR!

Hiç yorum yok: