MALZEMELER
1 PAKET ETİ BURÇAK BİSKÜVİ
100 GR MARGARİN
2 SU BARDAĞI SÜT
1 PAKET FINDIK AROMALI ÇİKOLATALI PUDİNG
2 SU BARDAĞI DİMES KIRMIZI MEYVELER VEYA VİŞNE SUYU
1 PAKET VANİLYALI PUDİNG
HAZIRLANIŞI
BİSKÜVİYİ ROBOTTAN GEÇİRİN MARHARİN İEL YOĞURUP YAĞLI KAĞIT SERİLMİŞ KELEPÇELİ KALIBA YAYIN BASTIRARAK DÜZLEYİN.DOLAPTA DİNLENMEYE BIRAKIN. SÜT VE PUDİNGİ PİŞİRİN KALIBA DÖKÜN ILINMASINI BEKLEYİN.BU ARADA VANİLYALI PUDİNGİ MEYVE SUYU İLE PİŞİRİN.ILINMIŞ PUDİNGİN ÜZERİNE DÖKÜP SOĞUTALIM.KALIPTAN ÇIKARTIP SERVİS YAPALIM
AFİYET OLSUN....
1 yorum:
Merhaba
bende benzer bir tatlı yapıyorum fakat en alt katını chescake gibi yapma fikri çok hoşuma gitti ellerinize sağlık...
Yorum Gönder