MALZEMELER
2 ADET YUFKA (TAMAMEN KİŞİ SAYISI VE İSTEĞE BAĞLI)
1 DEMET ISPANAK ( KÜÇÜK BİR DEMET YADA BİR AVUÇ KADAR)
150 GR YAĞLI BEYAZ PEYNİR
BİR TUTAM TUZ
1 ADET YUMURTA SARISI
SIVI YAĞ
ÇÖREK OTU VE SUSAM
HAZIRLANIŞI
ISPANAKLAR DOĞRANIP BOL SUDA YIKANIR. SÜZÜLEN ISPANAKLAR BİR TUTAM TUZ İLE OVULUR.SUYU SÜZÜLÜP EZİLMİŞ PEYNİR İLE KARIŞTIRILIR. YUFKAYI DÖRDE BÖLÜP FIRÇA YARDIMI İLE SIVI YAĞ SÜRELİM HARCIMIZDA HER YERİNE GELKECEK ŞEKİLDE DAĞITALIM SİGARA BÖREĞİ GİBİ SARIP SİPRAL ŞEKLİNDE SARALIM YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZELİM ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜP SUSAM VE ÇÖREK OTU SERPELİM .200 DERECE ISITILMIŞ FIRINDA ÜZERİ KIZARINCAYA DEK PİŞİRELİM.
AFİYET OLSUN...
2 yorum:
özlemcim ellerine saglık
nefis olmuş..
Merhabalar...
Maşallah canım küçük hanımın elerinin değdiği çok belli:))
Herşeyin gönlünce olacağı bir yıl geçirmen dileğiyle...
Yorum Gönder