23 Haziran 2009 Salı

HAYDARİ



MEZE DEYİNCE AKLA GELEN İLK ŞEYLERDEN BİRİDİR HAYDARİ HAFİF VE LEZZETLİDİR. BU SEFER DERE OTU SEVMEYEN ARKADAŞIM İÇİNDE FARKLI ŞEKİLD EYAPTIM.BİRİ DERE OTULU BİRİDE NANELİ İKİSİDE GAYET GÜZEL OLDU..


MALZEMELER


500 GR SÜZME YOĞURT

2 DİŞ SARIMSA

1 TUTAM TUZ

1 TATLI KAŞIĞI NANE

1 TUTAM DEREOTU


HAZIRLANIŞI


YOĞURDA İKİ DİŞ SARIMSAĞI EZELİM TUZUNU İALAVE DEİP KARIŞTIRALIM İKİ AYRI KASEYE EŞİT BÖLELİM.BİRİNE NANE DİĞERİNE İNCE KIYILMIŞ DERETUNU İLAVE EDİP KARIİTIRALIM SERVİS TABAKALRINA ALALIM.


AFİYET OLSUN..


2 yorum:

Müjde dedi ki...

mmm harikaydıı tatlımmm, ben dereotlusundan kocişkom da nanelisinden yedi :))) cnmmm benimmm yine yine teşekkür ederiz öpüyorum kojamannn...

Özlemce Tarifler dedi ki...

afiyet olsun balım sizin için sevgimi katarak yaptımmmmm canımmmm öptümm