MALZEMELER
500 GR DANA CİĞERİ
2 ADET PATATES
1 ADET SOĞAN
BİR TUTAM MAYDANOZ
GÖZ KARARI KARA BİBER,SUMAK,PUL BİBER,KEKİK,TUZ
KIZARTMAK İÇİN SIVI YAĞ
BİR MİKTAR UN
HAZIRLANIŞI
PATATESLER KÜP KÜP KÜÇÜK OLARAK DOĞRANIR VE KIZARTILIR.SOĞAN PİYAZLIK DOĞRANIR VE AVULUR.MAYDANOZ TÜM BAHARATLAR İLE KARTIŞTIRILIR.CİĞERLER KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRANMIŞ OLURSA DAHA İYİ PİŞER VE DAHA LEZZETLİ OLUR.UNA BULANIR ELİMİZLE FAZLA UNU ELENEREK.KIZGIN YAĞDA KIZARTILIR.TÜM MALZEMELER SOĞAN PATATES MAYDONOZ BAHARATLAR VE CİĞER HEPSİ KARIŞIP HARMANLANIR.SERVİS YAPILIR.
AFİYET OLSUN...
3 yorum:
Özlemcim merhaba arnavut ciğerini çok severim börülcede süper elleri
ne sağlık sevgiler...
ayyy öslem öyle severim ki...maalesef kocam sevmediği için pek pişiremiyorum evde:(acayip canım çekti...afiyet bal olsun size
nefis görünüyor şekerim
öptümmmmm
ayyy öslem öyle severim ki...maalesef kocam sevmediği için pek pişiremiyorum evde:(acayip canım çekti...afiyet bal olsun size
nefis görünüyor şekerim
öptümmmmm
Yorum Gönder