14 Mayıs 2009 Perşembe

ENGİNAR SALATASI



MEVSİMİNDEYKEN BOL BOL YEMEK GEREKLİ BENCE.BİZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ.MÜMKÜN OLDUÇADA HER TÜRLÜ PİŞRİİP YİYORUZ.NE İŞTAHLI AİLEYİZ DEĞİLMİ NE OLSA YİYORUZ HEHEHEHEH :))) SAĞLIKLI BESLENİOR AMA SEBZE CANIM BU ÇOK HAFİF BİR SALATA DENEMEYENLER MUTLAKA YAPMALI.


MALZEMELER ( İSTENİLDİĞİ KADAR OLUR)


4 ADET ENGİNAR

1/2 DEMET MAYDANOZ VE DEREOTU

1 ADET LİMON

TUZ VE ZEYTİNYAĞ

1 KÜÇÜK KUTU KONSERVE MISIR


HAZIRLANIŞI


ENGİNARLAR BİR LİMONUN YARISI SIKILARAK SUDA HAŞLANIRLAR.HAŞALNIP SUDAN ÇIAKRILIP SOĞUYAN ENGNARLARI PİZZA KESE GİBİ 8 PARÇAYA AYIRALIM.MISIR ,DEREOTUVE MAYDANOZU DOĞRAYI ELEYELİM.DİĞER LİMON SUYUNU VE ZEYTİNYAĞ TUZ EKLEYİP KARIŞTIRALIM.


AFİYET OLSUN...

1 yorum:

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

hehehe afiyet bal olsun canlarımmmm...yarasın yarasın.
eline koluna sağlık şekerim.
nefis olmuş nefisss

öpüyorumm en kocamanından:)

seni seven zeynep:)