MALZEMELER ( ADET KİŞİ SAYISINA BAĞLI)
6 ADET KALÇA TAVUK
1 KASE CORNFLAKES (SADE)
1 ADET KABAK
1 ADET HAVUÇ
1 KUTU KREMA
RENDE KAŞAR PEYNİRİ
KARABİBER,TUZ
HAZIRLANIŞI
TAVUKLAR YIKANIP FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİRKARABİBER TUZ İLE TADLANDIRILIR..RENDELENMİŞ KABAK VE HAVUÇ TAVUKLARIN ÜZERİNE EŞİT ŞEKİLDE PAYLAŞTIRILIR.CORNFLAKES EŞİT ŞEKİLDE TAVUKLARIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR.KREMA ÇALKALANARAK TÜM TAVUKLARIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ ÜZERİNE EKLENİP 180 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİLİR.
AFİYET OLSUN
NOT: KREMA AZ GELİRSE BİR PAKET DAHA EKLEYEBİLİRSİNİZ.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder