MALZEMELER
1 SU BARDAĞI YOĞURT
1/2 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
125 GR MARGARİN
1 ADET YUMURTA AKI HAMURA SARISI ÜZERİNE
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
ALABİLDİĞİNCE UN
ÇÖREK OTU SUSAM
HAZIRLANIŞI
TÜM MALZEMEYİ KARIŞTIRALIM YUMUŞAK BİR HAMUR ELDE EDELİM KULAK MEMESİNDEN DAHA YUMUŞAK OLSUN.İSTEDİĞİNİZ İÇ HARCI HAMURUN İÇİNE KOYABİLİRSİNİZ.KAPATIP YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZİN.ÜZERİNE YUMURTA SARISI VE 2 DAMLA KADAR SİRKE İLE KARIŞTIRILMIŞ KARIŞIMI SÜRÜN BU DAHA KIRMIZI OLMASINI SAĞLAYACAK.ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECE FIRINDA KIZARANA DEK PİŞİRİN.
AFİYE OLSUN...
1 yorum:
özlemcim ellerine saglık super olmuş afiyet bal olsun
sevgiler
Yorum Gönder