26 Mayıs 2009 Salı

KARİDES TAVA


ÇOK ÇOKK SEVERİM KARİDE KALAMAR.KALORİSİ YÜKSEK OLSADA YENİYOR İŞTE ARADA BİR :))) GENELDE MAKARNADA KULLANIRDIM KARİDESİ AMA BU SEFER TAVADA YAPTIM ÇOK LEZZETLİ OLDU.
MALZEMELER
500 GR DONDURULMUŞ KARİDES (PINAR MARKA KULLANDIM)
50 GR TEREYAĞ
1 TUTAM TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI TOZ KIRMIZI BİBER
HAZIRLANIŞI
KARİDESLER YIKANIP BOL SUDA 3 DAKİKAKA KADAR KAYNATILIP HAŞLANIR.SÜZÜLÜP TAVADA ERİTİLEN TERAYAĞDA 2 DAKİKA SOTELERNİR HARLI ATEŞTE ÇOK KAVURMAYALIM Kİ KURUMASINLAR.TUZ VE TOZ BİBER EKLEYİP KARIŞTIRALIM SERVİSE HAZIRDIR.

1 yorum:

ebrununmutfagindan dedi ki...

SLM ELLERINE SAGLIK ARKADASIM SUPER GORUNUYOR DOKTURMUSSUN YINE SEVGILER OPULDUN